Algemene vragen

Hoeveel deelnemers zijn er bij een lezing?

Het minimum aantal en het maximum aantal deelnemers verschilt per lezing. Bij grote aantallen deelnemers kan het zo zijn dat de locatie gewijzigd wordt. Uiteraard wordt u hiervan bijtijds op de hoogte gesteld.

Dien ik mij voor te bereiden op een lezing?

Indien het functioneel is voor een lezing wordt aangegeven met welke literatuur u zich zou kunnen voorbereiden op een lezing. Dit is uiteraard niet verplicht.

Hoe kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief?

U kunt zich via deze link aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief.

Inschrijven

Hoe kan ik mij inschrijven?

U kunt zich inschrijven via de website. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch in te schrijven. Klik in het menu op de lezing waarvoor u zich wilt inschrijven en vervolgens op ‘bestellen’.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Nadat u uw inschrijving via de website heeft afgerond ontvangt u een bevestigingsmail met een overzicht van uw gegevens. Na ontvangst van de bevestiging is de inschrijving definitief. Deze bevestiging is tevens uw bewijs van inschrijving en uw toegangsbewijs.

Ik heb een ticket besteld voor een online programma. Wat gebeurt er nu?
  • Wanneer u een ticket bestelt, ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Een week voorafgaand aan de presentatie/het optreden ontvangt u van ons de unieke link om deel te nemen aan het online programma via Zoom.
  • Zoom werkt het beste als u van te voren het programma downloadt via deze link. U hoeft geen account te hebben bij Zoom.
  • Het bijwonen van de lezing kan op uw eigen computer, laptop of tablet. U heeft alleen een goede internetverbinding en geluid nodig. Tijdens de lezing ziet u de eventuele afbeeldingen die u anders in de zaal zou zien.
  • U volgt de lezing live en kunt deze daarna niet terugkijken.
Hoe kan ik zien of er nog plaats is?

Op de site kunt u zien of er nog plaats is voor een lezing. Staat er niets vermeld, dan kunt u zich gewoon inschrijven middels de knop ‘bestellen’. Is de lezing vol, dan staat er ‘Wachtlijst’. U kunt zich op de wachtlijst plaatsen door op deze knop te drukken en uw contactgegevens achter te laten.

Wat gebeurt er als de lezing van mijn keuze vol is?

Als er geen plaats meer vrij is, kunt u zich op de wachtlijst plaatsen. Komt er een plaats vrij of wordt er een extra lezing georganiseerd, dan nemen wij contact met u op.

Bij plaatsing op de wachtlijst hoeft u het inschrijfgeld nog niet te betalen.

Wanneer weet ik zeker of lezing door zal gaan?

Uiterlijk 2 weken voor de lezing is bekend of deze doorgang zal vinden. Dit kunt u terugvinden op onze website.

Wanneer ontvang ik mijn bewijs van deelname voor een lezing?

De bevestiging van uw bewijs van betaling is uw bewijs van deelname. Ca. twee weken voor aanvang van de lezing ontvangt u per email eventuele nadere informatie en een toegangsbewijs.

Ik heb een fout gemaakt in mijn inschrijving. Hoe kan ik dat herstellen?

Informeer het secretariaat via een e-mail ( lezingen@piedaterrereizen.nl).

Ik heb geen Zoom-link gekregen naar het online programma dat ik heb besteld! Wat moet ik doen?

U krijgt per mail een link van ons die u kunt gebruiken om deel te nemen aan het online programma. Check a.u.b. eerst uw spambox voordat u contact met ons opneemt. Dit kan via contact@piedaterrelezingen.nl of 020-30 800 80.

Kan ik mijn inschrijving voor een lezing nog annuleren?

Het annuleren van een inschrijving voor een lezing is niet mogelijk. Restitutie van het inschrijfgeld kan helaas niet plaatsvinden. Wel kunt u in uw plaats iemand anders naar de lezing laten gaan met uw toegangsbewijs.

Pied à Terre wijzigt bijvoorbeeld de datum of de vorm waarin de lezing te volgens is; krijg ik mijn geld retour indien dit voor mij niet mogelijk is / dit niet mijn voorkeur heeft?

Indien Pied à Terre iets wijzigt aan het programma, de datum, de spreker of de vorm dan kunt u uw geld retour krijgen indien u hierom vraagt.

Betaling

Hoe kan ik betalen?

Betaling bij Pied à Terre Lezingen is online mogelijk via iDeal.

Moet ik ook betalen als ik op de wachtlijst sta?

Nee, bij plaatsing op de wachtlijst hoeft u nog niet te betalen.

Veelgestelde vragen

In deze sectie beantwoorden we veelgestelde vragen over de lezingen, het boekingsproces etc.
Staat uw vraag er niet tussen: bel ons dan op 020-3080080, of stuur een bericht naar contact@piedaterrelezingen.nl of vul het contactformulier in.